yhdistys

Metal club mökä on AYY:n piirissä toimiva metallimusiikkiin keskittyvä kulttuuriyhdistys, joka on perustettu vuonna 1998. Jäseniä on (vuonna 2006) noin 700. Suurin osa jäsenistä on nykyisiä tai entisiä tkk:n opiskelijoita (nykyään toki kaikki Aalto-yliopistossa), mutta myös muut voivat liittyä ulkojäseneksi. jäsenmaksuja ei kerätä.

Mökän toiminnan ydin ovat kuukausittaiset saunaillat, joiden lisäksi järjestetään vuosittain 1-2 isoa bänditapahtumaa helsingin keikkapaikoissa, kaksi pienempiä bändejä esittelevää bändi- ja videoiltaa ja muuta sekalaista toimintaa. Mökän asioita hoitaa vuosittain valittava hallitus apunaan toimihenkilöitä ja lukuisa määrä aktiivisia jäseniä. Mökä haalii rahaa toimintaansa tekemällä talkootöitä erinäisillä festivaaleilla. AYY avustaa vuosittain jonkin verran.

Kun liityt jäseneksi, sinun kannattaa samalla liittyä myös jäsenlistalle (tiedotusasiat) ja aktiivilistalle (jäsenten välinen kommunikointi). ohjeita ja tietoa liittymiseen ja listoihin löytyy viestintäsivulla.

> liity jäseneksi

> usein esitettyjä kysymyksiä