Hevay is the way!

Jos haluat ottaa yhteyttä Mökään, paras tapa siihen on hallituslistamme: hallitus [at] mcmoka [piste] fi

 

> Sähköpostilistat

> Facebook

> Uutisryhmä

> IRC

> Nettisivut

 

Sähköpostilistat

Mökällä on 4 sähköpostilistaa eri tarkoituksiin:

 

jäsenet: jasenet [at] mcmoka [piste] fi

 

aktiivit: aktiivit [at] mcmoka [piste] fi

 

hallitus: hallitus [at] mcmoka [piste] fi

 

salibandy: salibandy [at] mcmoka [piste] fi

 

(spammisuojaus, korvaa [at] -> @ ja [piste] ->.)

Kaikkein laajin on jäsenlista, joka pitää sisällään (lähes) kaikki jäsenet eli n. 800 ihmistä. Tätä listaa käytetään Mökän omista tapahtumista tiedottamiseen ja jokaista jäsentä koskeviin asioihin. Lista on moderoitu, joten mainoksia, viagraspammia ja muuta turhaa listalle ei pääse (turha siis edes yrittää kaupata listalla jääkaappipakastinta tai keikkalippuja). Suositellaan kaikille jäsenille! Maileja tulee muutama kuussa, joten ette huku mailitulvaan.

Suppeampi on aktiivilista, joka on jäsenlistaa vapaamuotoisempi eikä niin virallinen. Aktiivilistalla on n. 280 ihmistä. Uusien jäsenten kannattaa liittyä aktiivilistalle heti aluksi - se ei vaadi mitään ja pois pääsee jos tuntuu että n. 0-5 mailia kuussa on liikaa. Listalla voi ilmoitella muiden kuin Mökän järkkäämistä livetapahtumista, sopia keikkaseurasta ja aloittelupaikoista, myydä ylimääräisiä lippuja konsertteihin, jakaa keikkatunnelmia (kuvia tai tekstejä) muiden kanssa, järjestellä festarikyytejä ja vaikkapa kysellä lipunmyyjiä Mökän tapahtumiin yms. Aktiivilistalle pääsee niin ikään kuka tahansa ja omia metalliaiheisia ilmoituksia saa lähettää vapaasti. Mökän hallitukselta tulee myös listalle vähemmän virallisia maileja, esim. saunasta saatetaan muistuttaa vielä viime tingassa aktiivilistalla. Lista ei päästä läpi liitetiedostoja, joten laita kuvat sun muut linkkinä. Suositellaan jäsenille jotka haluavat pysyä ajan tasalla myös vähemmän virallisista asioista.

Hallituslistalle kuuluvat hallituksen jäsenet ja toimihenkilöt. Hallituslistalle voi lähettää postia jos on kysyttävää Mökän toiminnasta tai vaikkapa kaipaa ohjeita miten johonkin tapahtumaan löytää paikalle. Usein kysyttyihin kysymyksiin löytyy vastauksia myös FAQ:sta. Hallituslistalle voi myös lähettää infoa bändeistä, jotka tarjoutuvat soittamaan Mökän järjestämillä keikoilla.


Salibandylista on suppein ja sitä moderoivat eri henkilöt kuin kolmea muuta listaa. Salibandylistalle tulee sählyviestien lisäksi myös satunnaisesti kesäisin muihin lajeihin kohdistuvia peliporukkamaanitteluja.


Postituslistoihin pääsee liittymään ja eroamaan jäsentiedoista löytyvistä linkeistä "jäsenlista" ja "aktiivilista", jotka vievät AYY:n Mailman-järjestelmään. Postituslistoille siis liitytään ja erotaan erikseen, listat eivät ole automaattisesti yhteydessä Mökän jäsenrekisteriin. Jos et ole varma oletko liittynyt jo listalle jollain vanhalla mailiosoitteella tai olet muuten hukassa, mailaa hallitukselle ja selitä ongelmasi.

 

Facebook

Mökän virallinen Facebook-sivu sijaitsee osoitteessa https://www.facebook.com/MetalClubMoka. Liittymällä ryhmään saat kutsuja tuleviin mökätapahtumiin sekä tietoa muista Mökän toimintaan liittyvistä asioista. Vanhempi Facebook-ryhmä "MC Mökä" saa päivityksiä harvemmin.

Uutisryhmä tky.alayhd.moka

Informaatio leviää myös uutisryhmässä eli nyyssiryhmässä kyla.alayhd.moka. Ryhmää ei kuitenkaan ylläpidetä aktiiviseti.

IRC: !mcmoka

Mökällä on lisäksi IRCnetissä kanava !mcmoka. Irkkiin pääsee tutustumaan vaikka webbiselaimella käytettävillä web-irc-sivuilla kapsi.fi, ircnet.org tai urli.net, jos ei omista tai osaa käyttää irc-ohjelmaa (esim. mirc, irssi). Kanavaksi !mcmoka, nicknameksi joku sinua kuvaava, verkko on IRCnet. IRC ei ole virallinen tiedotuskanava, mutta siellä roikkuu yhä aktiiveja, joilta voi yrittää kysellä mieltä askarruttavia asioita tai tulla muuten vaan juttelemaan. Esiinnymme kanavalla omilla nimillämme, joten toivottavaa olisi että vierailijoillakin olisi realname-kohdassa oma koko nimi, esim. Mikko Mökäläinen. Irkissä kannattaa myös käyttäytyä ihmisiksi jos haluaa pysyä kanavalla.

 

Nettisivut

Tapahtumatiedotuksen lisäksi näiden nettisivujemme kautta jäsenet voivat muokata jäsentietojaan. Nettisivut ovat paras tiedonlähde yksityiskohtaiseen informaatioon Mökästä, sen toiminnasta ja sen historiasta. Fyysisesti sivut ovat AYY:n palvelimella.

JSN Tendo template designed by JoomlaShine.com