Hevay is the way!

Perinteinen syyskeikka tulee jälleen! Metal Club Mökä ottaa talven tulon vastaan synkin riitein Otanimen OUBS studiolla 26. lokakuuta. Studio sijaitsee Jämeräntaival 1 kellarissa ja sinne pääsee kulkemaan joko pääaulan kautta tai OK20 puoleiselta parkkipaikalta.

Ovet tapahtumaan aukeavat klo 19 ja ensimmäinen esiintyjä valtaa lauteet klo 20. Keikkojen jälkeen meno jatkuu Otaniemen Rantasaunalla, tietenkin infernaalisen saunonnan merkeissä.

Tapahtuma on ilmainen ja avoin kaikille!

Esiintymässä:

Azgaroth
Illan riitit aloitetaan folk- ja pakanameiningillä maustetulla tunnelmallisella black metallilla. Orkesteri, jonka riveistä löytyy sekä vanhoja että nykyisiä Mökä jäseniä, julkaisi debyytti albuminsa, Ikiunten mailla, tämän vuoden kesäkuussa.

Vihamieli
Toissa vuoden legendaarisesta Alvarinaukio Wappuareena-keikasta muistettu yhtye palaa jälleen levittämään saatanallista ilosanomaansa tuoreella black metal tulkinnallaan. Bändi julkaisi toisen kokopitkänsä, Hymns of Deity, myös tämän vuoden kesäkuussa.

Hexhammer
Illan päätteeksi synkän tunnelman vastapainoksi piristämään saapuu Helsinkiläinen black 'n' roll yhtye Hexhammer, jonka musiikissa kuulee vivahteita black metallin ohella myös speed metallista ja hardcore punkista.

Tapahtuman sponsoroi TTER.

Facebook: https://www.facebook.com/events/1812605455519328/

On aika pitää marraskuun saunailta ja siinä samallahan valitaan seuraavan hallituskauden toimijat. Virallinen kutsu tulee jäsenille vielä erikseen, mutta tulehan äänestämään ja/tai jännäämään ketkä ensi vuonna touhuilee hallituksessa. VOIT myös itse ilmottautua ehdokkaaksi 2019 hallitukseeen.
Vaalikokous alkaa klo 18 ja kestää noin tunnin.

Jos vaalit ei kiinnosta, tulehan silti pesemään häpeäsi pois. Kokouksen aikana on myös tarjolla koppa juomatonta keppanaa, tervetuloa osingoille!

Sijainti: Avainsauna, Otaranta 8 E, ylin kerros
Tällä saunalla Mökä ei ole aikasemmin käynyt joten nyt on hyvä tilaisuus tulla katsastamaan Otaniemin toinen kattosauna.

Facebook: https://www.facebook.com/events/290577921667377/

JSN Tendo template designed by JoomlaShine.com