Hevay is the way!

16.8. Bodom-ekskursio

Mökän syyskausi avataan perjantaina 16.8. perinteisellä telttaretkellä Bodominjärvelle. Historialtaan synkeällä paikalla on luvassa jännittävä telttayö ja mahdollisesti muuta hämärää touhua. Pakkaa siis mukaan retkeilyvarusteet, eväät ja juomat yötä varten.

17.8. Bodom jatkot

Seuraavana päivänä 17.8. palaudutaan reissusta turvallisissa maisemissa Otanimen Gorsussa (Jämeräntaival 5A), jossa on tarjoilla saunan lisäksi myös boolia ja pientä syötävää. Saunalle saa ja kannattaa tulla viettämään iltaa, vaikka telttailu jäsikin välistä! Saunajatkot potkaistaan käyntiin klo 18.

20.9. Mökän phuksisauna

Siis mikä ihmeen Mökä? Osa uusista opiskelijoista ovat ehkä törmänneet Metal Club Mökään jo orientaatioviikolla, mutta mikä yhdistys tämä oikein on? Jos metallimusiikki kiinnostaa, tämä saattaa hyvinkin olla oikea paikka sinulle!

Jos olet edes vähän kiinnostunut kerhon toiminnasta, saavu Mökän Phuksisaunaan perjantaina 20.9. klo 18 alkaen Otakaari 20:ssä. Tässä erityisesti phukseille ja uusille jäsenille suunnatussa rennossa saunaillassa on erinomainen mahdollisuus tutustua kerhon toimintaan. Toki myös vanhat tutut ovat lämpimästi tervetulleita. Jos saunominen ei nappaa, paikalle voi hyvin tulla myös vaan hengailemaan, kuuntelemaan musiikkia ja viettämään iltaa hyvässä seurassa. Tarjolla on boolia ja pientä purtavaa, ja huhujen mukaan osallistuvien phuksien kesken suoritetaan mysteerinen arvonta, joten tätä ei kannata missata!

Jos saunominen kiinnostaa, muista ottaa pyyhe mukaan ja varaudu sekasaunaan. Boolia on rajoitetusti, joten suuremman janon varalta kannattaa myös omia juomia ottaa mukaan.
Nähdään siellä!

18.10. Lokakuun keikkailta

Perjantaina 18.10. Otaniemessä jyrisee! Synkkyys laskeutuu jälleen, joten on oiva aika kokoontua taas OUBS studiolle nauttimaan raskaasta elävästä musiikista. Tällä kertaa keikkaillan antimet tuovat pöydälle progressiivisempaa musiikkia, jota ei olla Mökän keikkailloissa hetkeen päästy nauttimaan. Studio sijaitsee Jämeräntaival 1 kellarissa ja sinne pääsee kulkemaan joko rakennuksen pääaulan kautta tai Otakaari 20 puoleiselta parkkipaikalta.

Tapahtuma on ilmainen ja avoin kaikille!

ESIINTYJÄT:

Humavoid
Eräs kovimmista tuoreimmista Espoon metallikeskuuden vientitavaroista. Humavoid tarjoaa aggressiivista kosketusta progressiiviseen metalliin, jota joku voisi jopa kenties kuvailla "matikkametalliksi". Yhtyeessä mukana mm. Diablosta tuttu rumpali Heikki Malmberg ja yhtyeeltä on uutta albumia odotettavissa läheisessä tulevaisuudessa.

Liminal
Progressiivisuuden merkeissä kuljetaan myös Jyväskylästä saapuvan Liminalin parissa, joka tulee tarjoamaan iltaan tuhdin pläjäyksen tunnelmallista progressiivista death metallia.

Valravn
Illan ensimmäisenä esiintyjänä syksyfiiliksiä ammentamassa myös ensimmäisen live-keikkansa heittävä, melodinen black metal yhtye Valravn, joiden ensimmäinen kokopitkä on kuuleman mukaan tulossa julki myös lähitulevaisuudessa.

Tottuneille mökäläisille tiedoksi, että tällä kertaa ei ole jatkosaunaa keikkojen jälkeen.

22.11. Heviristeilyn jatkot

Jatkot Hyrmyn järjestämälle Heviristeilylle.

(Lisätietoa myöhemmin)

29.11. Mökän vaalisauna

Saunan lisäksi valitaan ensi vuoden hallitus.

(Lisätietoa myöhemmin)

13.12. Mökän pikkujoulut

Mitä pahalla pukilla on sinulle säkissään?

(Lisätietoa myöhemmin)

JSN Tendo template designed by JoomlaShine.com