Hevay is the way!

25.1. Tammikuun sauna

Uusi vuosi on jo päässyt hyvään alkuun ja sen kunniaksi saunotaan, tällä kertaa Ossinsaunalla (OK18). Luvassa on tuttuun tapaan saunaa, ruokaa, boolia ja tietysti hyvää musiikkia. Tervetuloa kaikki uudet ja vanhat naamat!

22.2. Vuosikokous + saunailta

Vaikka talvi saattaisikin vaikuttaa loputtoman synkältä, niin ei syytä huoleen: Mökän seuraava saunailta koittaa perjantaina 22.2 ja alttarina toimii Ossinsauna (Otakaari 18)! Tarjolla on tuttuun tapaan pientä ruokatarjoilua, boolia ja mitä parhainta seuraa.

Saunan yhteydessä järjestetään kerhon vuosikokous, joka alkaa klo 18 ja kestää arviolta tunnin. Kaikki ovat tervetulleita seuraamaan kokouksen kulkua - toki voit myös tulla vain yleisesti mökäilemään ja saunomaan, joihin keskitytään kokoustamisen jälkeen. Näkemisiin!

29.3. Maaliskuun sauna

Kevät on (ehkä) pian tulossa, ja pian koittaa myös Mökän maaliskuun sauna, perjantaina 29.3! Iltaa vietetään juuri remontoidussa Gorsussa, joten tämä on täydellinen tilaisuus tulla katsomaan, miltä paikka näyttää remontin jälkeen. Totuttuun tapaan tarjolla tulee olemaan myös boolia, ruokaa ja hyvää musiikkia.

19.4. Huhtikuun keikkailta

Tämän vuoden Kristuksen kuolinjuhlapyhänä Metal Club Mökä tarjoilee Wappu-sesongin kovinta tykittelyä Otaniemessä, kun tämä "wappucalyptinen" spektaakkeli tuo OUBS studion lauteille esiintymään kolme (3) kiven kovaa hevibändiä. Studio sijaitsee Jämeräntaival 1 kellarissa ja sinne pääsee kulkemaan joko rakennuksen pääaulan kautta tai Otakaari 20 puoleiselta parkkipaikalta.

Keikkojen jälkeen Wappu-etkoilut jatkuu Rantasaunalla infernaalisen saunomisen ja muun tyypillisen karkeloinnin merkeissä.

Tapahtuma on ilmainen ja avoin kaikille!

ESIINTYMÄSSÄ:

Mumincunt
Tapahtumaa tähdittää Ruotsin underground-metalliskenestä nouseva uusi ilmiö, Uppsalalainen rivoa Muumi-teemaista black metallia soittava Mumincunt. Yhtye julkaisi juuri viime joulukuussa toisen täyspitkän albuminsa "Offerskogens Hjärta" ja tulee nyt näihin pippaloihin esiintymään ensimmäistä kertaa Suomessa.

Apocrypth
Kotkan thrash metal-ylpeys Apocrypth tekee paluun parin vuoden keikkatauolta. Luvassa on tiukka annos armotonta tykitystä sekä tiukkaa soitantaa. Tätäkään ei kannata missata!

Elvenscroll
Tuoreena Keravian metsistä pilkistävä Elvenscroll tulee myös viihdyttämään iltaan perinteikkäällä ja riemukkaalla folk ja power metal jytäämisellä.

10.5. AfterWappu

(Lisätietoa myöhemmin)

27.6. Tuskaetkot

(Lisätietoa myöhemmin)

JSN Tendo template designed by JoomlaShine.com