Hevay is the way!

Huom. Koronapandemian vuoksi emme pysty vielä lupaamaan tavanomaisia tapahtumiamme saunoineen, mutta pyrimme näinä päivinä järjestämään metallista kivaa muodossa tai toisessa.

29.8. Kaudenavaus: Bodom-ekskursio

Vieraillaan Bodom-järven murhapaikalla ja telttaillaan yö jännittävissä tunnelmissa.

18.9. Phuksi mayhem

Mikäs se Mökä oikein onkaan? Tule ottamaan selvää, erityisesti phuksit ja muut uudet naamat tervetulleita!

23.10. Geneerinen mayhem

13.11. Toinen geneerinen mayhem

27.11. Vaali mayhem

Muun toiminnan ohessa valitaan kerholle hallitus vuodelle 2021. Tule vaikuttamaan kerhon tulevaisuuteen!

11.12. Joulu mayhem

 

31.1. Vuoden eka saunailta

Uuden vuosikymmenen mökäily aloitetaan perinteisesti hyvän seuran ja saunomisen parissa, tällä kertaa OK 20:ssä. Jos koet olevasi hyvää seuraa ja/tai haluat saunomaan, niin tämä tapahtuma on juuri sinua varten! Illan aikana on tarjolla myös hieman purtavaa ja juomaa.

28.2. Vuosikokous + sauna

Kerhon sääntömääräinen vuosikokous ynnä saunaa Gorsussa.

(Lisätietoa myöhemmin)

27.3. Keikkailta

Kevään keikkailta OUBS:lla jatkosaunoineen OK20:ssä. Metallia luvassa.

(Lisätietoa myöhemmin)

24.4. Pre-Wappusauna

Laitetaanpa Wappufiilikset vireeseen Gorsussa.

(Lisätietoa myöhemmin)

22.5. After-Wappusauna

Testataanpa onko Wappufiilikset vielä vireessä Gorsussa.

(Lisätietoa myöhemmin)

25.6. Tuskaetkot

Etkoillaan seuraavan viikonlopun festareita Rantsulla.

(Lisätietoa myöhemmin)

25.1. Tammikuun sauna

Uusi vuosi on jo päässyt hyvään alkuun ja sen kunniaksi saunotaan, tällä kertaa Ossinsaunalla (OK18). Luvassa on tuttuun tapaan saunaa, ruokaa, boolia ja tietysti hyvää musiikkia. Tervetuloa kaikki uudet ja vanhat naamat!

22.2. Vuosikokous + saunailta

Vaikka talvi saattaisikin vaikuttaa loputtoman synkältä, niin ei syytä huoleen: Mökän seuraava saunailta koittaa perjantaina 22.2 ja alttarina toimii Ossinsauna (Otakaari 18)! Tarjolla on tuttuun tapaan pientä ruokatarjoilua, boolia ja mitä parhainta seuraa.

Saunan yhteydessä järjestetään kerhon vuosikokous, joka alkaa klo 18 ja kestää arviolta tunnin. Kaikki ovat tervetulleita seuraamaan kokouksen kulkua - toki voit myös tulla vain yleisesti mökäilemään ja saunomaan, joihin keskitytään kokoustamisen jälkeen. Näkemisiin!

29.3. Maaliskuun sauna

Kevät on (ehkä) pian tulossa, ja pian koittaa myös Mökän maaliskuun sauna, perjantaina 29.3! Iltaa vietetään juuri remontoidussa Gorsussa, joten tämä on täydellinen tilaisuus tulla katsomaan, miltä paikka näyttää remontin jälkeen. Totuttuun tapaan tarjolla tulee olemaan myös boolia, ruokaa ja hyvää musiikkia.

19.4. Huhtikuun keikkailta

Tämän vuoden Kristuksen kuolinjuhlapyhänä Metal Club Mökä tarjoilee Wappu-sesongin kovinta tykittelyä Otaniemessä, kun tämä "wappucalyptinen" spektaakkeli tuo OUBS studion lauteille esiintymään kolme (3) kiven kovaa hevibändiä. Studio sijaitsee Jämeräntaival 1 kellarissa ja sinne pääsee kulkemaan joko rakennuksen pääaulan kautta tai Otakaari 20 puoleiselta parkkipaikalta.

Keikkojen jälkeen Wappu-etkoilut jatkuu Rantasaunalla infernaalisen saunomisen ja muun tyypillisen karkeloinnin merkeissä.

Tapahtuma on ilmainen ja avoin kaikille!

ESIINTYMÄSSÄ:

Mumincunt
Tapahtumaa tähdittää Ruotsin underground-metalliskenestä nouseva uusi ilmiö, Uppsalalainen rivoa Muumi-teemaista black metallia soittava Mumincunt. Yhtye julkaisi juuri viime joulukuussa toisen täyspitkän albuminsa "Offerskogens Hjärta" ja tulee nyt näihin pippaloihin esiintymään ensimmäistä kertaa Suomessa.

Apocrypth
Kotkan thrash metal-ylpeys Apocrypth tekee paluun parin vuoden keikkatauolta. Luvassa on tiukka annos armotonta tykitystä sekä tiukkaa soitantaa. Tätäkään ei kannata missata!

Elvenscroll
Tuoreena Keravian metsistä pilkistävä Elvenscroll tulee myös viihdyttämään iltaan perinteikkäällä ja riemukkaalla folk ja power metal jytäämisellä.

10.5. AfterWappu

(Lisätietoa myöhemmin)

27.6. Tuskaetkot

(Lisätietoa myöhemmin)

16.8. Bodom-ekskursio

Mökän syyskausi avataan perjantaina 16.8. perinteisellä telttaretkellä Bodominjärvelle. Historialtaan synkeällä paikalla on luvassa jännittävä telttayö ja mahdollisesti muuta hämärää touhua. Pakkaa siis mukaan retkeilyvarusteet, eväät ja juomat yötä varten.

17.8. Bodom jatkot

Seuraavana päivänä 17.8. palaudutaan reissusta turvallisissa maisemissa Otanimen Gorsussa (Jämeräntaival 5A), jossa on tarjoilla saunan lisäksi myös boolia ja pientä syötävää. Saunalle saa ja kannattaa tulla viettämään iltaa, vaikka telttailu jäsikin välistä! Saunajatkot potkaistaan käyntiin klo 18.

20.9. Mökän phuksisauna

Siis mikä ihmeen Mökä? Osa uusista opiskelijoista ovat ehkä törmänneet Metal Club Mökään jo orientaatioviikolla, mutta mikä yhdistys tämä oikein on? Jos metallimusiikki kiinnostaa, tämä saattaa hyvinkin olla oikea paikka sinulle!

Jos olet edes vähän kiinnostunut kerhon toiminnasta, saavu Mökän Phuksisaunaan perjantaina 20.9. klo 18 alkaen Otakaari 20:ssä. Tässä erityisesti phukseille ja uusille jäsenille suunnatussa rennossa saunaillassa on erinomainen mahdollisuus tutustua kerhon toimintaan. Toki myös vanhat tutut ovat lämpimästi tervetulleita. Jos saunominen ei nappaa, paikalle voi hyvin tulla myös vaan hengailemaan, kuuntelemaan musiikkia ja viettämään iltaa hyvässä seurassa. Tarjolla on boolia ja pientä purtavaa, ja huhujen mukaan osallistuvien phuksien kesken suoritetaan mysteerinen arvonta, joten tätä ei kannata missata!

Jos saunominen kiinnostaa, muista ottaa pyyhe mukaan ja varaudu sekasaunaan. Boolia on rajoitetusti, joten suuremman janon varalta kannattaa myös omia juomia ottaa mukaan.
Nähdään siellä!

18.10. Lokakuun keikkailta

Perjantaina 18.10. Otaniemessä jyrisee! Synkkyys laskeutuu jälleen, joten on oiva aika kokoontua taas OUBS studiolle nauttimaan raskaasta elävästä musiikista. Tällä kertaa keikkaillan antimet tuovat pöydälle progressiivisempaa musiikkia, jota ei olla Mökän keikkailloissa hetkeen päästy nauttimaan. Studio sijaitsee Jämeräntaival 1 kellarissa ja sinne pääsee kulkemaan joko rakennuksen pääaulan kautta tai Otakaari 20 puoleiselta parkkipaikalta.

Tapahtuma on ilmainen ja avoin kaikille!

ESIINTYJÄT:

Humavoid
Eräs kovimmista tuoreimmista Espoon metallikeskuuden vientitavaroista. Humavoid tarjoaa aggressiivista kosketusta progressiiviseen metalliin, jota joku voisi jopa kenties kuvailla "matikkametalliksi". Yhtyeessä mukana mm. Diablosta tuttu rumpali Heikki Malmberg ja yhtyeeltä on uutta albumia odotettavissa läheisessä tulevaisuudessa.

Liminal
Progressiivisuuden merkeissä kuljetaan myös Jyväskylästä saapuvan Liminalin parissa, joka tulee tarjoamaan iltaan tuhdin pläjäyksen tunnelmallista progressiivista death metallia.

Valravn
Illan ensimmäisenä esiintyjänä syksyfiiliksiä ammentamassa myös ensimmäisen live-keikkansa heittävä, melodinen black metal yhtye Valravn, joiden ensimmäinen kokopitkä on kuuleman mukaan tulossa julki myös lähitulevaisuudessa.

Tottuneille mökäläisille tiedoksi, että tällä kertaa ei ole jatkosaunaa keikkojen jälkeen.

22.11. Heviristeilyn jatkot

Jatkot Hyrmyn järjestämälle Heviristeilylle.

(Lisätietoa myöhemmin)

29.11. Mökän vaalisauna

Saunan lisäksi valitaan ensi vuoden hallitus.

(Lisätietoa myöhemmin)

13.12. Mökän pikkujoulut

Mitä pahalla pukilla on sinulle säkissään?

(Lisätietoa myöhemmin)

On aika pitää marraskuun saunailta ja siinä samallahan valitaan seuraavan hallituskauden toimijat. Virallinen kutsu tulee jäsenille vielä erikseen, mutta tulehan äänestämään ja/tai jännäämään ketkä ensi vuonna touhuilee hallituksessa. VOIT myös itse ilmottautua ehdokkaaksi 2019 hallitukseeen.
Vaalikokous alkaa klo 18 ja kestää noin tunnin.

Jos vaalit ei kiinnosta, tulehan silti pesemään häpeäsi pois. Kokouksen aikana on myös tarjolla koppa juomatonta keppanaa, tervetuloa osingoille!

Sijainti: Avainsauna, Otaranta 8 E, ylin kerros
Tällä saunalla Mökä ei ole aikasemmin käynyt joten nyt on hyvä tilaisuus tulla katsastamaan Otaniemin toinen kattosauna.

Facebook: https://www.facebook.com/events/290577921667377/

JSN Tendo template designed by JoomlaShine.com