Hevay is the way!

25.1. Tammikuun sauna

Uusi vuosi on jo päässyt hyvään alkuun ja sen kunniaksi saunotaan, tällä kertaa Ossinsaunalla (OK18). Luvassa on tuttuun tapaan saunaa, ruokaa, boolia ja tietysti hyvää musiikkia. Tervetuloa kaikki uudet ja vanhat naamat!

22.2. Vuosikokous + saunailta

Vaikka talvi saattaisikin vaikuttaa loputtoman synkältä, niin ei syytä huoleen: Mökän seuraava saunailta koittaa perjantaina 22.2 ja alttarina toimii Ossinsauna (Otakaari 18)! Tarjolla on tuttuun tapaan pientä ruokatarjoilua, boolia ja mitä parhainta seuraa.

Saunan yhteydessä järjestetään kerhon vuosikokous, joka alkaa klo 18 ja kestää arviolta tunnin. Kaikki ovat tervetulleita seuraamaan kokouksen kulkua - toki voit myös tulla vain yleisesti mökäilemään ja saunomaan, joihin keskitytään kokoustamisen jälkeen. Näkemisiin!

29.3. Maaliskuun sauna

Kevät on (ehkä) pian tulossa, ja pian koittaa myös Mökän maaliskuun sauna, perjantaina 29.3! Iltaa vietetään juuri remontoidussa Gorsussa, joten tämä on täydellinen tilaisuus tulla katsomaan, miltä paikka näyttää remontin jälkeen. Totuttuun tapaan tarjolla tulee olemaan myös boolia, ruokaa ja hyvää musiikkia.

19.4. Huhtikuun keikkailta

Tämän vuoden Kristuksen kuolinjuhlapyhänä Metal Club Mökä tarjoilee Wappu-sesongin kovinta tykittelyä Otaniemessä, kun tämä "wappucalyptinen" spektaakkeli tuo OUBS studion lauteille esiintymään kolme (3) kiven kovaa hevibändiä. Studio sijaitsee Jämeräntaival 1 kellarissa ja sinne pääsee kulkemaan joko rakennuksen pääaulan kautta tai Otakaari 20 puoleiselta parkkipaikalta.

Keikkojen jälkeen Wappu-etkoilut jatkuu Rantasaunalla infernaalisen saunomisen ja muun tyypillisen karkeloinnin merkeissä.

Tapahtuma on ilmainen ja avoin kaikille!

ESIINTYMÄSSÄ:

Mumincunt
Tapahtumaa tähdittää Ruotsin underground-metalliskenestä nouseva uusi ilmiö, Uppsalalainen rivoa Muumi-teemaista black metallia soittava Mumincunt. Yhtye julkaisi juuri viime joulukuussa toisen täyspitkän albuminsa "Offerskogens Hjärta" ja tulee nyt näihin pippaloihin esiintymään ensimmäistä kertaa Suomessa.

Apocrypth
Kotkan thrash metal-ylpeys Apocrypth tekee paluun parin vuoden keikkatauolta. Luvassa on tiukka annos armotonta tykitystä sekä tiukkaa soitantaa. Tätäkään ei kannata missata!

Elvenscroll
Tuoreena Keravian metsistä pilkistävä Elvenscroll tulee myös viihdyttämään iltaan perinteikkäällä ja riemukkaalla folk ja power metal jytäämisellä.

10.5. AfterWappu

(Lisätietoa myöhemmin)

27.6. Tuskaetkot

(Lisätietoa myöhemmin)

On aika pitää marraskuun saunailta ja siinä samallahan valitaan seuraavan hallituskauden toimijat. Virallinen kutsu tulee jäsenille vielä erikseen, mutta tulehan äänestämään ja/tai jännäämään ketkä ensi vuonna touhuilee hallituksessa. VOIT myös itse ilmottautua ehdokkaaksi 2019 hallitukseeen.
Vaalikokous alkaa klo 18 ja kestää noin tunnin.

Jos vaalit ei kiinnosta, tulehan silti pesemään häpeäsi pois. Kokouksen aikana on myös tarjolla koppa juomatonta keppanaa, tervetuloa osingoille!

Sijainti: Avainsauna, Otaranta 8 E, ylin kerros
Tällä saunalla Mökä ei ole aikasemmin käynyt joten nyt on hyvä tilaisuus tulla katsastamaan Otaniemin toinen kattosauna.

Facebook: https://www.facebook.com/events/290577921667377/

 

Metal Club Mökä on levittänyt hevay metallin ilosanomaa sekä Otaniemen akateemisissa piireissä että sen ulkopuolella vuodesta 1998 lähtien. Mökän 20-vuotista taipaletta juhlistetaan täten elokuun 3. ja 4. päivä, kun maineikas Mökäfest tekee paluun. Kolmatta kertaa järjestettävä, kaikille avoin kaksipäiväinen metallifestari pidetään Täffä-ravintolassa (Otakaari 22).

Festarin kattaus tulee tarjoamaan jotakin jokaiselle metallimusiikin ystävälle ja esiintymisiä tullaan näkemään paitsi Mökässä mutta myös koko Suomen hevikulttuurissa vaikuttaneilta yhtyeiltä. Mökäfest toimii samalla akateemisten hevikerhojen yhteistapahtumana, joten lämpimästi tervetulleita ovat myös Hyrmyn, Tyrmyn, Tyrmäyksen, TTYkityksen, Pikametallimiesten, Jyrmyn, Örmyn ja Susiraja Metal Clubin jäsenistö.

Ajantasaiset tiedot esiintyjistä ja muusta nassakasta Mökän FB-sivuilta:
www.facebook.com/events/628600000832635

Perinteinen syyskeikka tulee jälleen! Metal Club Mökä ottaa talven tulon vastaan synkin riitein Otanimen OUBS studiolla 26. lokakuuta. Studio sijaitsee Jämeräntaival 1 kellarissa ja sinne pääsee kulkemaan joko pääaulan kautta tai OK20 puoleiselta parkkipaikalta.

Ovet tapahtumaan aukeavat klo 19 ja ensimmäinen esiintyjä valtaa lauteet klo 20. Keikkojen jälkeen meno jatkuu Otaniemen Rantasaunalla, tietenkin infernaalisen saunonnan merkeissä.

Tapahtuma on ilmainen ja avoin kaikille!

Esiintymässä:

Azgaroth
Illan riitit aloitetaan folk- ja pakanameiningillä maustetulla tunnelmallisella black metallilla. Orkesteri, jonka riveistä löytyy sekä vanhoja että nykyisiä Mökä jäseniä, julkaisi debyytti albuminsa, Ikiunten mailla, tämän vuoden kesäkuussa.

Vihamieli
Toissa vuoden legendaarisesta Alvarinaukio Wappuareena-keikasta muistettu yhtye palaa jälleen levittämään saatanallista ilosanomaansa tuoreella black metal tulkinnallaan. Bändi julkaisi toisen kokopitkänsä, Hymns of Deity, myös tämän vuoden kesäkuussa.

Hexhammer
Illan päätteeksi synkän tunnelman vastapainoksi piristämään saapuu Helsinkiläinen black 'n' roll yhtye Hexhammer, jonka musiikissa kuulee vivahteita black metallin ohella myös speed metallista ja hardcore punkista.

Tapahtuman sponsoroi TTER.

Facebook: https://www.facebook.com/events/1812605455519328/

Perinteiset Tuskan etkoilut pidetään rantasaunalla torstaina 28. kesäkuuta alkaen klo 18.
Muistahan ilmoittautua myös Mökän Tuskaroudailuun, niin ansaitset siinä samalla liput itse Tuska festivaaleille, tästä lisäinfoa Tuskan Ruhtinaalta: https://www.mcmoka.fi/index.php/121 

JSN Tendo template designed by JoomlaShine.com