Hevay is the way!

Tuskan Ruhtinaan Tervehdys (8.5.2017)


-Scroll down for English version-


Tervehdys,


Tänä vuonna Tuska-festivaali täyttää kunnioitettavat 20 vuotta. Onkin siis aika kutsua Mökän roudauspataljoona jälleen koolle ja suunnata kohti Helsingin Suvilahtea!


Tuska-festivaali tarvitsee siis Mökäläisten apua roudailujen muodossa. Osittain juhlavuodesta johtuen, hommia on taas luvassa paljon. Kuten ennenkin, jokainen työvuoro palkitaan yhdellä 3-päivän festarilipulla (arvo alk. 129 €). Tämän lisäksi saat mahdollisuuden seurata festarimeininkiä myös lavan takaa ja autat Mökää taloudellisesti. Mökän tuskaroudaus mahdollistaa yhdistyksen toiminnan järjestämisen nykyisellään myös jatkossa.


Tuska 2017 järjestetään totuttuun tapaan Helsingin Suvilahdessa 30.6.-2.7. Työvuoroista ensimmäiset ovat jo keskiviikkona 28.6. ja viimeiset maanantaina 3.7. Tämän vuoden alustava arvio työvuoroista sekä niiden kestoista näyttää seuraavalta:


Jaetut tekniikan apukasaus ja -purku vuorot:

-  Keskiviikko ilta (18:00-22:00) + sunnuntai-ilta (21:00-01:00), 4 henkilöä

- Torstai (10:00-14:00) + sunnuntai-ilta (22:30-01:30), 4 henkilöä


Festaripäivät:

- Perjantai stagehand, (10:00-01:00), 10 henkilöä

- Lauantai stagehand, (10:00-01:00), 10 henkilöä

- Sunnuntai stagehand, (9:00-00:00), 10 henkilöä


Purkuvuoro:

- Maanantai, (9:00-21:00), 10-15 henkilöä


HUOM! Ke+Su ja To+Su vuorojen toteutuminen ei ole 100% varmaa, Lisäksi keskiviikolle sekä torstaille osuvien roudauksien aikataulut saattavat elää. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan heti näihin vuoroihin ilmoittautuneille. Muutkin aikataulumuutokset ovat mahdollisia.


Jaetut ke+su ja to+su -vuorot sisältävät valo- ja äänitekniikan purkua sekä kasausta. Itse festaripäivinä luvassa on lavaroudausta, eli bändien kamojen siirtelyä sekä mahdollisesti muita stagemanagerin antamia pikkuhommia. Kuhan työt tulee kunnolla hoidettua, niin jonkin verran aikaa jää yleensä myös keikkojen seuraamiseen. Maanantaina luvassa on festarialueen purkuhommia. Lisäksi kaikille talkoolaisille järjestetään maanantai-illan purkuhommien jälkeen perinteinen Tuskankaatosauna Suvilahden läheisyydessä, tästä tarkempaa infoa lähempänä.

 

Ruokailu on järkätty Tuskan puolesta, eli siitä ei tarvitse käytännössä huolehtia. Työvuorot tosin ovat hyvin pitkiä, joten pientä purtavaa voi olla myös hyvä varata mukaan. Hommista pitäisi selvitä hyvin lihaskunnosta sekä sukupuolesta riippumatta. Hyvällä asenteella saa jo paljon aikaan. Alkoholin nauttiminen työvuoroilla on ehdottomasti kielletty, eikä paikalle ole tulemista päissään tai krapulassa. Myös valokuvaaminen lavan takana on kielletty. Muistutuksena että Tuskaroudaus on Mökän tärkein edustus- ja vastuutehtävä, joten käyttäydytään ja työskennellään sen mukaan.

 

Koska työntekijätarve on tänä vuonna suuri, toivon että mahdollisimman moni teistä pääsisi mukaan hommiin. Mikäli johonkin vuoroon on halukkaita enemmän kuin tarve on, priorisoidaan vuoroon pääseviä aikaisemman roudauskokemuksen, Mökä-aktiivisuuden, ilmoittautumisjärjestyksen sekä Tuskan Ruhtinaan mielentilan mukaan. Mukaan tarvitaan kokeneiden roudaajien lisäksi tietenkin myös uutta porukkaa, eli ilmoittautukaa vaan rohkeasti vaikka ette olisikaan ennen olleet hommissa.


Ilmoittautuminen tapahtuu oheisen linkin kautta:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeoD7i7_d4AnIkIEgNJ_ezfjZz32W-oQJgzWvXHJroZuKVzmQ/viewform

 

Vastaan kaikkiin ilmoittautumisiin kerralla, kun vuorot alkavat olla selvillä. Jonkinlaisia väliaikatiedotteita tosin saatan lähetellä jo aiemmin. Ei kannata siis huolestua, vaikka ei heti kuuluisikaan mitään. Mikäli jokin on epäselvää, voi kysymyksiä esittää sähköpostitse allekirjoittaneelle tai kiireellisissä asioissa numeroon 050 469 6419. 


Siinä kaikki tällä erää, nähdään viimeistään Suvilahdessa!


Terveisin,

Antti Myllynen

Metal Club Mökä / Tuskan Ruhtinas

myllynen.antti [at] gmail [piste] com


-------------------------------------------------------------------


Briefly in English: Mökä people are working at Tuska 2017 festival from 28th of June to 3rd of July. If you are interested in working at the festival, contact myllynen.antti [at] gmail [dot] com for further details.


Regards,

Antti Myllynen

Metal Club Mökä / Tuskan Ruhtinas

JSN Tendo template designed by JoomlaShine.com