Hevay is the way!

Tervehdys, tässä Tuskan Ruhtinas Henrik.

On jälleen pitkän tauon jälkeen aika kutsua Mökän roudauspataljoona koolle ja suunnata kohti Helsingin Suvilahtea!

Tuska-festivaali tarvitsee mökäläisten apua roudailujen muodossa taas kerran. Kuten ennenkin, jokainen työvuoro palkitaan yhdellä 3 päivän festarilipulla (arvo alk. 169 €). Tämän lisäksi saat mahdollisuuden seurata festarimeininkiä myös lavan takaa ja autat Mökää taloudellisesti. Mökän Tuska-roudaus mahdollistaa yhdistyksen toiminnan järjestämisen nykyisellään (saunaillat, keikat) myös jatkossa.

Tuska 2022 järjestetään totuttuun tapaan Helsingin Suvilahdessa 1.7.-3.7. Työvuoroista ensimmäiset ovat jo keskiviikkona 29.6. ja viimeiset sunnuntaina 3.7. Tämän vuoden alustava arvio työvuoroista sekä niiden kestoista näyttää seuraavalta:

Telttalavan rakennusvuoro:

- Keskiviikko 29.6. (kellonajat ei vielä selvillä, n. 12h), 8-10 henkilöä

Jaetut tekniikan apukasaus- ja apupurkuvuorot:

- Keskiviikko 29.6. (kellonajat ei vielä selvillä, n. 4h) + sunnuntai 3.7. yö (23:00-04:00), 4-5 henkilöä

- Torstai 30.6. (kellonajat ei vielä selvillä, n. 4h) + sunnuntai 3.7. yö (23:00-04:00), 4-5 henkilöä

Festaripäivien stagehandit:

- Perjantai 1.7. (pisimmät vuorot 09:00-01:00), 12-16 henkilöä

- Lauantai 2.7. (pisimmät vuorot 09:00-01:00), 12-16 henkilöä

- Sunnuntai 3.7. (pisimmät vuorot 09:00-01:00), 12-16 henkilöä

Perinteistä maanantain purkuvuoroa ei ole toistaiseksi luvassa tänä vuonna.

HUOM! Aikataulut saattavat vielä elää. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan heti näihin vuoroihin ilmoittautuneille.

Telttalavan rakennusvuoro sisältää kakkoslavan alumiinisupportin ja lavankannen kasausta. Jaetut ke+su ja to+su -vuorot sisältävät valo- ja äänitekniikan kasauksessa sekä purussa avustamista ammattilaisten ohjauksessa. Itse festaripäivinä luvassa on lavaroudausta, eli bändien kamojen siirtelyä keikkabussin ja lavan välillä sekä mahdollisesti muita stagemanagerin antamia pikkuhommia. Kunhan työt tulee kunnolla hoidettua, niin jonkin verran aikaa jää yleensä myös keikkojen seuraamiseen.

Ruokailu on järkätty Tuskan puolesta, eli siitä ei tarvitse käytännössä itse huolehtia. Lavakäsien työvuorot tosin ovat hyvin pitkiä, joten pientä purtavaa voi olla hyvä varata myös mukaan. Hommista pitäisi selvitä hyvin lihaskunnosta sekä sukupuolesta riippumatta. Hyvällä asenteella saa jo paljon aikaan. Alkoholin nauttiminen työvuoroilla on ehdottomasti kielletty, eikä paikalle ole tulemista päissään tai krapulassa. Valokuvaaminen lavan takana on kielletty, kuten myös bändien jäsenien häiritseminen. Muistutuksena, että Tuska-roudaus on Mökän tärkein edustus- ja vastuutehtävä, joten käyttäydytään ja työskennellään sen mukaan.

Kaikille talkoolaisille on perinteisesti järjestetty maanantai-illan purkuhommien jälkeen perinteinen Tuskankaatosauna Suvilahden läheisyydessä, tästä infoa myöhemmin.

Koska työntekijätarve on tänäkin vuonna suuri, toivon että mahdollisimman moni teistä pääsisi mukaan hommiin. Mikäli johonkin vuoroon on halukkaita enemmän kuin tarve on, priorisoidaan vuoroon pääseviä aikaisemman roudauskokemuksen, Mökä-aktiivisuuden, ilmoittautumisjärjestyksen sekä oman visioni mukaan. Mukaan tarvitaan kokeneiden roudaajien lisäksi tietenkin myös uutta porukkaa, eli ilmoittautukaa vaan rohkeasti, vaikka ette olisikaan ennen olleet hommissa!

Ilmoittautuminen tapahtuu oheisen linkin kautta:

https://forms.office.com/r/ysUqdq8zya

Vastaan kaikkiin ilmoittautumisiin kerralla, kun olen sijoitellut vuorot. Ei kannata siis huolestua, vaikka ei heti kuuluisikaan mitään. Mikäli jokin on epäselvää, voi kysymyksiä esittää sähköpostitse allekirjoittaneelle.

Siinä kaikki tällä erää, nähdään viimeistään Suvilahdessa!

Terveisin,

Henrik Romppainen

Metal Club Mökä | Tuskan Ruhtinas

jhr.hero (ät) hotmail (piste) com

JSN Tendo template designed by JoomlaShine.com