Hevay is the way!

On jälleen aika kutsua Mökän roudauspataljoona koolle ja suunnata kohti Helsingin Suvilahtea!


Tuska-festivaali tarvitsee mökäläisten apua roudailujen muodossa, mutta tänä vuonna hommat ovat hiukan muuttuneet. Hommat ovat osin erilaisia, ja ilmoittautuminen tapahtuu kahdessa erässä, joista toisen sitova DL on jo 25.3. Kuten ennenkin, jokainen yhden päivän työvuoro palkitaan 3 päivän festarilipulla (arvo alk. 159 €). Tämän lisäksi saat mahdollisuuden seurata festarimeininkiä myös lavan takaa ja autat Mökää taloudellisesti. Mökän tuskaroudaus mahdollistaa yhdistyksen toiminnan järjestämisen (saunaillat, keikat) myös jatkossa.


Tuska 2020 järjestetään totuttuun tapaan Helsingin Suvilahdessa 26.6.-28.6. Työvuoroista ensimmäiset ovat jo keskiviikkona 17.6. ja viimeiset tiistaina 30.6. Tämän vuoden alustava arvio työvuoroista sekä niiden kestoista näyttää seuraavalta:

Ke 17.6. Alueen aidoitus
To 18.6. Alueen aidoitus
Ma 22.6. Alueen aidoitus klo 9-19
Ti 23.6. Alueen aidoitus klo 9-19
Ke 24.6. Alueen aidoitus klo 9-19
26.-28.6. Stagehandit aamusta iltaan (lisätietoa myöhemmin)
Ma 29.6. Alueen purku klo 9-19
Ti 30.6. Alueen purku klo 9-19

Edellisvuosista poiketen aidoitukseen ja purkuun ilmoittautumisen DL on 25.3. Stagehandien ilmo julkaistaan myöhemmin. Molempiin saa ilmoittautua.


HUOM! Aikataulut saattavat vielä elää. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan heti näihin vuoroihin ilmoittautuneille.


Aidoitus on festarialueen aitojen kasausta ja mahdollisesti muuta kasausta. Itse festaripäivinä luvassa on lavaroudausta "stagehandeina", eli bändien kamojen siirtelyä keikkabussin ja lavan välillä sekä mahdollisesti muita stagemanagerin antamia pikkuhommia. Kunhan työt tulee kunnolla hoidettua, niin jonkin verran aikaa jää yleensä myös keikkojen seuraamiseen. Festarin jälkeen luvassa on festarialueen purku- ja siivoushommia. Kaikille talkoolaisille on yleensä järjestetty festarin jälkeen perinteinen Tuskankaatosauna Suvilahden läheisyydessä, tästä tarkempaa infoa lähempänä.


Ruokailu on järkätty Tuskan puolesta, eli siitä ei tarvitse käytännössä huolehtia. Lavakäsien työvuorot tosin ovat hyvin pitkiä, joten pientä purtavaa voi olla hyvä varata myös mukaan. Hommista pitäisi selvitä hyvin lihaskunnosta sekä sukupuolesta riippumatta. Hyvällä asenteella saa jo paljon aikaan. Alkoholin nauttiminen työvuoroilla on ehdottomasti kielletty, eikä paikalle ole tulemista päissään tai krapulassa. Myös valokuvaaminen lavan takana on kielletty. Muistutuksena, että Tuskaroudaus on Mökän tärkein edustus- ja vastuutehtävä, joten käyttäydytään ja työskennellään sen mukaan.

 

Koska työntekijätarve on tänäkin vuonna suuri, toivon että mahdollisimman moni teistä pääsisi mukaan hommiin. Mikäli johonkin vuoroon on halukkaita enemmän kuin tarve on, priorisoidaan vuoroon pääseviä aikaisemman roudauskokemuksen, Mökä-aktiivisuuden, ilmoittautumisjärjestyksen sekä Tuskan Ruhtinaan mielentilan mukaan. Mukaan tarvitaan kokeneiden roudaajien lisäksi tietenkin myös uutta porukkaa, eli ilmoittautukaa vaan rohkeasti, vaikka ette olisikaan ennen olleet hommissa!


Aidoitukseen ja purkuun ilmoittautuminen tapahtuu oheisen linkin kautta (sitova DL 25.3.):

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=JHcarkFAYkSm3FOMsZlwfhLme16tYHpOrQCCR4bDgutUMEdBOTRNMUMzSUk4VzdTWDBBWlYwM01ZMS4u
 
Vastaan kaikkiin ilmoittautumisiin kerralla, kun vuorot alkavat olla selvillä. Ei kannata siis huolestua, vaikka ei heti kuuluisikaan mitään. Mikäli jokin on epäselvää, voi kysymyksiä esittää sähköpostitse allekirjoittaneelle.


Siinä kaikki tällä erää, nähdään viimeistään Suvilahdessa!


Terveisin,

Henrik Romppainen

Metal Club Mökä | Tuskan Ruhtinas

jhr (piste) hero (ät) hotmail (piste) com

JSN Tendo template designed by JoomlaShine.com