Hevay is the way!

Tuskan Ruhtinaan Tervehdys (18.5.2018) 
Tervehdys, tässä uusin Tuskan Ruhtinas Henrik.
 
On jälleen aika kutsua Mökän roudauspataljoona koolle ja suunnata kohti Helsingin Suvilahtea!
 
Tuska-festivaali tarvitsee mökäläisten apua roudailujen muodossa, ja hommia on luvassa yhtä paljon kuin viime vuonna. Kuten ennenkin, jokainen työvuoro palkitaan yhdellä 3 päivän festarilipulla (arvo alk. 129 €). Tämän lisäksi saat mahdollisuuden seurata festarimeininkiä myös lavan takaa ja autat Mökää taloudellisesti. Mökän tuskaroudaus mahdollistaa yhdistyksen toiminnan järjestämisen nykyisellään (saunaillat, keikat) myös jatkossa.
 
Tuska 2018 järjestetään totuttuun tapaan Helsingin Suvilahdessa 29.6.-1.7. Työvuoroista ensimmäiset ovat jo keskiviikkona 27.6. ja viimeiset maanantaina 2.7. Tämän vuoden alustava arvio työvuoroista sekä niiden kestoista näyttää seuraavalta:
 
Jaetut tekniikan apukasaus ja -purku vuorot:
- Keskiviikko 27.6. ilta (17:00-21:00) + sunnuntai 1.7. ilta (20:00-00:00), 4 henkilöä
- Torstai 28.6. aamu (09:00-13:00) + sunnuntai 1.7. ilta (20:00-00:00), 4 henkilöä
 
Festaripäivien stagehandit:
- Perjantai 29.6. (09:00-01:00), 10 henkilöä
- Lauantai 30.6. (09:00-01:00), 10 henkilöä
- Sunnuntai 1.7. (09:30-22:00), 10 henkilöä
 
Yleispurkuvuoro:
- Maanantai 2.7. (09:00-ilta), 12 henkilöä (hommat loppuu kun saadaan valmista)
 
HUOM! Aikataulut saattavat vielä elää. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan heti näihin vuoroihin ilmoittautuneille.
 
Jaetut ke+su ja to+su -vuorot sisältävät valo- ja äänitekniikan kasauksessa sekä purussa avustamista. Itse festaripäivinä luvassa on lavaroudausta, eli bändien kamojen siirtelyä keikkabussin ja lavan välillä sekä mahdollisesti muita stagemanagerin antamia pikkuhommia. Kunhan työt tulee kunnolla hoidettua, niin jonkin verran aikaa jää yleensä myös keikkojen seuraamiseen. Maanantaina luvassa on festarialueen purkuhommia. Kaikille talkoolaisille järjestetään maanantai-illan purkuhommien jälkeen perinteinen Tuskankaatosauna Suvilahden läheisyydessä, tästä tarkempaa infoa lähempänä.
 
Ruokailu on järkätty Tuskan puolesta, eli siitä ei tarvitse käytännössä huolehtia. Työvuorot tosin ovat hyvin pitkiä, joten pientä purtavaa voi olla hyvä varata myös mukaan. Hommista pitäisi selvitä hyvin lihaskunnosta sekä sukupuolesta riippumatta. Hyvällä asenteella saa jo paljon aikaan. Alkoholin nauttiminen työvuoroilla on ehdottomasti kielletty, eikä paikalle ole tulemista päissään tai krapulassa. Myös valokuvaaminen lavan takana on kielletty. Muistutuksena, että Tuskaroudaus on Mökän tärkein edustus- ja vastuutehtävä, joten käyttäydytään ja työskennellään sen mukaan.
 
Koska työntekijätarve on tänäkin vuonna suuri, toivon että mahdollisimman moni teistä pääsisi mukaan hommiin. Mikäli johonkin vuoroon on halukkaita enemmän kuin tarve on, priorisoidaan vuoroon pääseviä aikaisemman roudauskokemuksen, Mökä-aktiivisuuden, ilmoittautumisjärjestyksen sekä Tuskan Ruhtinaan mielentilan mukaan. Mukaan tarvitaan kokeneiden roudaajien lisäksi tietenkin myös uutta porukkaa, eli ilmoittautukaa vaan rohkeasti vaikka ette olisikaan ennen olleet hommissa!
 
Ilmoittautuminen tapahtuu oheisen linkin kautta:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfbF85YjH9LMpsaqCqB-_PSCSF2cJcIKK9OWSvp7vzOE1ipfA/viewform?usp=sf_link

Vastaan kaikkiin ilmoittautumisiin kerralla, kun vuorot alkavat olla selvillä. Ei kannata siis huolestua, vaikka ei heti kuuluisikaan mitään. Mikäli jokin on epäselvää, voi kysymyksiä esittää sähköpostitse allekirjoittaneelle tai kiireellisissä asioissa numerooni 040 350 8428.
 
Siinä kaikki tällä erää, nähdään viimeistään Suvilahdessa!
 
Terveisin,
Henrik Romppainen
Metal Club Mökä | Tuskan Ruhtinas
jhr.hero (at) hotmail (piste) com
040 350 8428

JSN Tendo template designed by JoomlaShine.com